Šport > Nogomet
13 ogledov

"S Slovenci nam bo lažje!"

Dejan Stanković bo v torek spet motor na sredini igrišča pri Srbiji. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Srbi so pred torkovo tekmo proti Sloveniji v drugem kolu kvalifikacij za Euro 2012 prepričani v svojo zmago. "S pomočjo prepolnih tribun naših navijačev bomo bolj prepričljivi," napoveduje Dejan Stanković.
Proti Sloveniji pričakujem dobro igro in seveda našo zmago.
Miloš Krasić

"Proti Slovencem nam bo lažje. S pomočjo prepolnih tribun naših navijačev bomo bolj prepričljivi," napoveduje kapetan Srbije Dejan Stanković. Po zmagi nad Ferskimi otoki s 3:0 (enega izmed golov je prispeval tudi Stanković) na uvodni tekmi kvalifikacij so naši torkovi gostitelji optimistični.

Krasić: Pričakujem zmago
Najnovejša okrepitev torinskega Juventusa Miloš Krasić bo ena od glavnih nevarnosti za slovenska vrata na stadionu Marakana. "Proti Sloveniji pričakujem dobro igro in seveda našo zmago," sporoča hitri bočni vezist, ki je takole ocenil tekmo proti Fercem: "Prišli smo z vseh koncev Evrope, nekaterim se prvenstva končujejo, drugim šele začenjajo. Morda smo bili v nadaljevanju proti Ferskim otokom tudi nekoliko preveč ležerni."

Kmalu tudi z Brazilcem
Srbski mediji so v zadnjih dneh veliko prostora nemenili tudi brazilskemu napadalcu Partizana Cleu, ki je prejšnji teden dobil srbsko državljanstvo in je po novem kandidat za nastop za izbrano vrsto. "Moram biti realen, nimam veliko možnosti, da bi igral za Brazilijo. Tu pa so ljudje prepoznali moje delo in v čast bi mi bilo, če bi zaigral za Srbijo," sporoča Brazilec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.