Sabolič v Zagreb? Ne, na Švedsko!

Foto: Dejan Mijović
Foto: Dejan Mijović
Robert Sabolič je le nekaj tednov po prestopu iz Jesenic v Zagreb k Medveščaku dobil novo ponudbo in se odločil, da se preizkusi v prvi švedski ligi. Igral bo za Södertälje.
Oglej si celoten članek

Slovenski hokejski reprezentant Robert Sabolič je le nekaj tednov po odhodu z Jesenic in prihodu v zagrebški Medveščak znova zamenjal klubsko okolje. Sabolič in vodstvo kluba so sporazumno prekinili pogodbo, napadalec pa bo branil barve švedskega Södertäljeja, so zapisali na spletni strani Medveščaka. "Na žalost je bila Saboličeva kariera v Medveščaku zelo kratka. Igralec je želel oditi iz kluba, v pogodbi pa je zapisano, da klub lahko zapusti po svoji želji," je za spletno stran kluba povedal predstavnik Medveščaka, Ranko Vučinić.

Drugi strelec jeseniških hokejistov v minuli sezoni je podpisal enoletno pogodbo z Medveščakom, v pogodbi pa je imel člen, ki mu je omogočal odhod v tujino. Sabolič je z novi delodajalci podpisal dveletno pogodbo, pridružil pa se je še dvema Slovencema, Žigi Jegliču in Blažu Gregorcu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.