Šport
24 ogledov

Sabolič v Zagreb? Ne, na Švedsko!

Robert Sabolič Jesenice Dejan Mijović
Robert Sabolič je le nekaj tednov po prestopu iz Jesenic v Zagreb k Medveščaku dobil novo ponudbo in se odločil, da se preizkusi v prvi švedski ligi. Igral bo za Södertälje.

Slovenski hokejski reprezentant Robert Sabolič je le nekaj tednov po odhodu z Jesenic in prihodu v zagrebški Medveščak znova zamenjal klubsko okolje. Sabolič in vodstvo kluba so sporazumno prekinili pogodbo, napadalec pa bo branil barve švedskega Södertäljeja, so zapisali na spletni strani Medveščaka. "Na žalost je bila Saboličeva kariera v Medveščaku zelo kratka. Igralec je želel oditi iz kluba, v pogodbi pa je zapisano, da klub lahko zapusti po svoji želji," je za spletno stran kluba povedal predstavnik Medveščaka, Ranko Vučinić.

Drugi strelec jeseniških hokejistov v minuli sezoni je podpisal enoletno pogodbo z Medveščakom, v pogodbi pa je imel člen, ki mu je omogočal odhod v tujino. Sabolič je z novi delodajalci podpisal dveletno pogodbo, pridružil pa se je še dvema Slovencema, Žigi Jegliču in Blažu Gregorcu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.