Šport
27 ogledov

Kopitar zbral 23.000 € v dober namen

1/7
Žurnal24 main
Anže Kopitar je v dobrodelne namene zbral 23 tisoč evrov, in sicer prek dobrodelnega turnirja v golfu s precej zvenečimi imeni, ki ga je priredil v soboto. Več fotoutrinkov najdete v galeriji.

Hokejski zvezdnik Anže Kopitar je 11. junija v okviru delovanja Anze's Eleven na blejskem igrišču organiziral svoj prvi dobrodelni turnir v golfu. Zbrana sredstva v višini več kot 23 tisoč evrov so namenili otroškemu oddelku Splošne bolnišnice Jesenice in Zvezi društev prijateljev mladine za letovanje otrok in nakup šolskih potrebščin.

Kopitarju se je na dobrodelnem golf turnirju Anze's Eleven & SKB Začetni udarec pridružilo več kot 50 strank banke SKB ter številna znana imena slovenske športa, med njimi seveda oče Matjaž in brat Gašper Kopitar, brata David in Marcel Rodman, Jure Košir, Dejan Košir, Daniel Kraljič, Jan Muršak, Boris Gorenc, Tomaž Razingar, Valter Birsa, Zala Pia Jenko, Miha Pirih, Grega Vidmar, Bojan Križaj, Ernest Aljančič, Per Nygards, Patrick Pilloni, Tomaž Čižman in Gerhard Unterluggauer. Zmage, ki sicer ni bila najpomembnejša pri tem dogodku, so se veselili Tomaž Razingar, Srečko Medven, Aleš Stopar in Mitja Zorn.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.