Safina: Slovenska hrana je odlična

Foto: Žurnal24 Dinara Safina se že poti v Portorožu.
Številka ena svetovnega ženskega tenisa Rusinja Dinara Safina je že prispela v Portorož, kjer bo ta konec tedna nastopila na turnirju Banka Koper Slovenia Open, ki se prične 20. julija.
Oglej si celoten članek
Dinara Safina po sezoni na pesku in travi, priprave na trdo podlago začenja v Portorožu, kjer je že opravila prvi trening in preizkusila osrednje igrišče portoroškega teniškega stadiona. V Portorožu jo spremljajo trener Željko Krajan in novi kondicijski trener Ronen Bega, pa tudi mati Rausa Safina. Slovensko obmorsko letovišče ji je zelo všeč: "Tukaj sem prvič in je resnično zelo lepo. Imam vse, kar potrebujem. Igrišča so dobra, plaža je blizu in hrana je izvrstna. Vesela sem, da je tukaj tudi moja mama, oče pa se nam pridruži čez nekaj dni. Tako bom lahko nekaj časa tudi z njima."

Safina je še dejala, da se tudi telesno dobro počuti in da bo na turnirju dala vse od sebe, saj si želi na njem zmagati. V dneh pred tekmovanjem bo trenirala na portoroških igriščih. 23-letna Rusinja je nazadnje nastopila na turnirju za Grand Slam v Wimbledonu, kjer se je uvrstila v polfinale. Dejala je, da je z nastopom na sveti angleški travi zadovoljna, saj je bil njen najuspešnejši doslej. Zatem si je privoščila teden dni počitka, trenirati pa je pričela ravno v Portorožu.

Organizatorji turnirja sporočajo, da je nastop prve igralke sveta tudi pri gledalcih sprožil veliko zanimanja, tako da se vstopnice za turnir že dobro prodajajo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.