Şahin: ''Vem, kaj namerava Kaká''

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš Liverpoola Nuri Şahin je zatrdil, da je seznanjem z načrti Brazilca Kakája, ki pa jih ne sme razkriti. Štiriindvajsetletnik je nekaj lepih besed namenil Stevenu Gerrardu, ki po njegovem mnenju odlično opravlja nalogo kapetana Redsov.
Oglej si celoten članek

Nuri Şahin se trenutno mudi na posoji pri Liverpoolu, turški reprezentant pa še vedno spremlja dogajanje v madridskem Realu. V nedavnem intervjuju za španski As je nogometaš razkril, da je Kaká prejel velikodušno ponudo iz Turčije. ''Vem, da je dobil ponudo iz turškega kluba. Prav tako vem, kakšna bo njegova odločitev, vendar je ne smem razkriti,'' je povedal Şahin, ki se je iz Reala v Liverpool preselil po dolgotrajnih pogovorih s Josejem Mourinhom.

Foto: EPA nuri sahin jose mourinho ''Želel sem si igrati za klub z veliko zgodovine,'' je o selitvi na Anfield povedal 24-letnik. ''Igral sem za največji klub v Nemčiji (Borussia Dortmund) in Real Madrid, sedaj pa igram za najboljši klub v Angliji,'' je dodal Şahin, ki občuduje Stevena Gerrarda. ''On je odličen nogometaš in kapetan. Skrbi za mlajše nogometaše, še posebej Raheema Sterlinga. V čast mi je igrati z njim,'' je zaključil nogometaš Redsov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.