Šport > Nogomet
28 ogledov

Şahin: ''Vem, kaj namerava Kaká''

nuri sahin EPA
Nogometaš Liverpoola Nuri Şahin je zatrdil, da je seznanjem z načrti Brazilca Kakája, ki pa jih ne sme razkriti. Štiriindvajsetletnik je nekaj lepih besed namenil Stevenu Gerrardu, ki po njegovem mnenju odlično opravlja nalogo kapetana Redsov.

Nuri Şahin se trenutno mudi na posoji pri Liverpoolu, turški reprezentant pa še vedno spremlja dogajanje v madridskem Realu. V nedavnem intervjuju za španski As je nogometaš razkril, da je Kaká prejel velikodušno ponudo iz Turčije. ''Vem, da je dobil ponudo iz turškega kluba. Prav tako vem, kakšna bo njegova odločitev, vendar je ne smem razkriti,'' je povedal Şahin, ki se je iz Reala v Liverpool preselil po dolgotrajnih pogovorih s Josejem Mourinhom.

nuri sahin jose mourinho | Avtor: EPA EPA
''Želel sem si igrati za klub z veliko zgodovine,'' je o selitvi na Anfield povedal 24-letnik. ''Igral sem za največji klub v Nemčiji (Borussia Dortmund) in Real Madrid, sedaj pa igram za najboljši klub v Angliji,'' je dodal Şahin, ki občuduje Stevena Gerrarda. ''On je odličen nogometaš in kapetan. Skrbi za mlajše nogometaše, še posebej Raheema Sterlinga. V čast mi je igrati z njim,'' je zaključil nogometaš Redsov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.