Šport > Nogomet
20 ogledov

Sahin se seli na Anfield

Nuri Sahin Michael Zorc Žurnal24 main
Liverpool je potrdil, da bo v pravkar začetem tekmovalnem obdobju njihov dres nosil tudi turški reprezentant Nuri Sahin. Okrepila sta se tudi Sunderland in Stoke.

Nuri Sahin se bo Liverpoolu pridružil kot posojen igralec madridskega Reala, posoja je sklenjena do konca letošnje sezone. 23-letni Sahin mora sedaj le še prestati zdravniški pregled.

Nuri Sahin | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
V preteklih dneh se je vsestranski vezist omenjal predvsem v povezavi z Arsenalom, a naj bi odlašanje v zadnjem trenutku s strani Arsena Wengerja pripomoglo k temu, da se je Sahin pridružil četi Brendana Rodgersa, ki je Premier ligo sicer začela z visokim porazom 3:0 proti West Bromwich Albionu. Ta teden jih čaka prvak Manchester City.

Nuri Sahin se je v Real Madrid preselil lansko poletje iz Borussie Dortmund, kjer je bil v sezoni 2010/2011 izbran za najboljšega igralca nemške Bundeslige. Preteklo sezono se je v Madridu dolgo ubadal s poškodbo, nato pa se ni uspel uveljaviti v prvem moštvu Joseja Mourinha.

Okrepitve za Sunderland in Stoke

steven fletcher | Avtor: EPA EPA
Močno pa se je okrepil tudi Sunderland. Ta je v zadnjih dneh v ekipo privabil 25-letnega napadalca Stevena Fletcherja, za katerega je ekipa Martina O'Neilla Wolverhamptonu odštela kar 12 milijonov funtov odškodnine, ki se lahko poveča tudi na 14 milijonov. Fletcher je podpisal štiriletno pogodbo. Sunderland pa je prav tako štiriletno pogodbo podpisal tudi s krilnim igralcem Manchester Cityja, 25-letnim Adamom Johnsonom.

V zadnjih dneh poletnega prestopnega roka je bil aktiven tudi Stoke, ki je iz Glasgow Rangers pripeljal 26-letnega ameriškega vezista Mauricea Eduja. Ta se bo v ekipi pridružil rojaku Geoffu Cameronu, ki je prišel iz Houston Dynama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.