Šport > Nogomet
20 ogledov

Sahin na pragu Arsenala ali Liverpoola?

Pepe Sahin Real Madrid Ponferradina Copa del Rey Španija španski pokal EPA
Turški reprezentant Nuri Sahin pri madridskem Realu v prihodnji sezoni nima veliko možnosti za večjo minutažo in pomembno vlogo v moštvu, zato mu je José Mourinho že svetoval, naj vsaj za eno sezono zapusti Santiago Bernabeu. Za njegove usluge se borita predvsem Arsenal in Liverpool.

Arsenal naj bi bil že pretekli konec tedna tik pred končanjem posla, po katerem bi se Nuri Sahin za eno leto pridružil "topničarjem" kot posojen igralec madridskega Reala. A naj bi se trener kluba iz severnega Londona, Arsene Wenger, v zadnjem trenutku odločil malce zadržati prestop in poizkušati Sahina pripeljati na stadion Emirates kot polnopravnega člana Arsenala.

To pa naj bi v lov za vezistom, ki je bil v dresu dortmundske Borussie izbran za najboljšega igralca Bundeslige za sezono 2010/11, spet pognalo vodstvo Liverpoola, ki je za v Nemčiji odraslega Turka zanimanje pokazalo že julija, preden naj bi se Sahin sam odločil za igranje v Arsenalu.

Morda je zanimiva še ena podrobnost. Pri pogajanju okrog prestopa Luke Modrića iz Tottenhama v Real naj bi angleški klub od španskega zahteval, da se Sahin ne pridruži četi Arsena Wengerja, če želi v svojih vrstah videti hrvaškega veznega igralca.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.