Šport > Nogomet
10 ogledov

Tudi Mourinho si želi Modrića

Luka Modrić Reuters
Drama z naslovom Luka Modrić se nadaljuje. Po pisanju španskega Asa naj bi se za prihod Hrvata v Real Madrid zavzel sam José Mourinho, ki osebno vodi pogovore s predsednikom Tottenhama Danielom Levyjem.

Luka Modrić odhaja v Real Madrid, Luka Modrić ostaja pri Tottenhamu in tako naprej. Hrvaški reprezentant si že drugo leto zapored na vse pretege želi zapustiti White Hart Lane, a nepopustljivi predsednik Daniel Levy mu tega ne dovoli. Vztraja pri svoji ceni, ki je očitno previsoka za morebitne snubce.

Španski As celo piše, da je zdaj pogovore o prestopu Modrića v špansko prestolnico prevzel kar sam José Mourinho, ki ima odlične odnose z Levyjem. Slednji si je Portugalca želel na klopi svoje ekipe videti že po njegovem odhodu iz Chelseaja, a mu ni uspelo. Levy in Mourinho sta kljub temu ohranila stike in tako se v teh dneh v ZDA, kjer sta na pripravah tako Real kot Tottenham, intenzivno pogovarjata o prestopu Modrića.

Med ponujenim in zahtevanim je še vedno deset milijonov evrov razlike (Tottenham zahteva 45, Real ponuja 35), medtem pa Modrić noče niti slišati za ponudbo PSG, kjer bi na leto zaslužil šest milijonov evrov, torej okrogel milijonček več kot pri Realu.

Modrić medtem še naprej trenira v trening centru Tottenhama v Chigwellu, kjer mu družbo dela še Steven Pienaar, ki prav tako čaka na prestop. V primeru, da ne bo prestopil v Real, novi trener Tottenhama Andre Villas-Boas pričakuje, da se bo Modrić po prihodu ekipe iz turneje po ZDA dokončno priključil ekipi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.