Saj ni res, pa je! Neymar spet poškodovan

Foto: Epa neymar
Brazilec se je poškodoval na nedeljski prijateljski tekmi svoje reprezentance proti Nigeriji.
Oglej si celoten članek

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar bo zaradi poškodbe mečne mišice prisilno počival štiri tedne, je danes sporočil njegov klub PSG. 

Foto: Epa neymar

Neymar je danes opravil zdravniški pregled v Parizu, poškodbo mečne mišice bodo zdravili približno mesec dni. V tem času bo moral izpustiti štiri tekme domačega prvenstva, tudi derbi z ekipo iz Marseilla, ter dve tekmi lige prvakov z Bruggem.

Brazilec se je poškodoval v 12. minuti prijateljske tekme brazilske reprezentance z Nigerijo v Singapurju. Neymar se je, ko je bil z brazilsko reprezentanco, letos enkrat že poškodoval, junija je bila zanj usodna prijateljska tekma s Katarjem, zaradi poškodbe potem ni nastopil na južnoameriškem prvenstvu.

Brazilec je, odkar je član pariške ekipe, že devetkrat moral prekiniti nastope zaradi poškodb. V tej sezoni je tako odigral le pet tekem, skupno pa je bil na bolniški med igranjem za PSG na 40 tekmah.

Foto: Print Screen

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.