Saj ni res, pa je: tega ne bo nikoli pozabil!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na evropskem prvenstvu v futsalu se je enemu od igralcev malce zalomilo.
Oglej si celoten članek

V nedeljo sta bili na sporedu tekmi 2. kola skupine A. Favorizirani Portugalci so proti gostiteljem Nizozemcem prišli do druge zmage (4:1), Ukrajina pa je visoko porazila Srbijo (6:1) in jo praktično že obsodila na izpad.

Video Slovenec poskrbel za potezo dneva na EP

Ukrajinci so že ob polčasu vodili s 4:0 in brez težav nadzorovali potek tekme. Dve minuti pred koncem so vodili s 5:0, ko je v protinapad krenil Igor Korsun.

Srbi so v tej fazi tekme igrali brez vratarja, da bi z igralcem več v polju znižali izid. Tako je Korsun krenil proti praznemu golu, blizu ni bilo niti enega tekmeca.

Akcija se ni končala po željah igralca kluba Prodexim Heršon. Namesto preprostega strela v nebranjeno mrežo je naredil neroden korak, izgubil nadzor nad žogo in jo poslal izven meja igrišča.

Korsun se na parketu dvorane Ziggo Dome v Amsterdamu, vsaj navidez, ni pretirano obremenjeval z napako. Še več, nekaj sekund kasneje je dosegel gol iz svoje polovice igrišča.

Slovenija bo svojo tekmo 2. kola v skupini B proti Italiji začela dnes ob 17.30.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.