Šport
20515 ogledov

Saj ni res, pa je: tega ne bo nikoli pozabil!

Ukrajina Srbija futsal Euro Profimedia
Na evropskem prvenstvu v futsalu se je enemu od igralcev malce zalomilo.

V nedeljo sta bili na sporedu tekmi 2. kola skupine A. Favorizirani Portugalci so proti gostiteljem Nizozemcem prišli do druge zmage (4:1), Ukrajina pa je visoko porazila Srbijo (6:1) in jo praktično že obsodila na izpad.

Teo Turk Video Šport Slovenec poskrbel za potezo dneva na EP

Ukrajinci so že ob polčasu vodili s 4:0 in brez težav nadzorovali potek tekme. Dve minuti pred koncem so vodili s 5:0, ko je v protinapad krenil Igor Korsun.

Srbi so v tej fazi tekme igrali brez vratarja, da bi z igralcem več v polju znižali izid. Tako je Korsun krenil proti praznemu golu, blizu ni bilo niti enega tekmeca.

Akcija se ni končala po željah igralca kluba Prodexim Heršon. Namesto preprostega strela v nebranjeno mrežo je naredil neroden korak, izgubil nadzor nad žogo in jo poslal izven meja igrišča.

Korsun se na parketu dvorane Ziggo Dome v Amsterdamu, vsaj navidez, ni pretirano obremenjeval z napako. Še več, nekaj sekund kasneje je dosegel gol iz svoje polovice igrišča.

Slovenija bo svojo tekmo 2. kola v skupini B proti Italiji začela dnes ob 17.30.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.