Sakic zadel "hole in one"

Nekdanji hokejski zvezdnik lige NHL Joe Sakic je na dobrodelnem golf turnirju dosegel tako imenovani "hole in one". Na paru 3 dolžine 150 metrov je žogico s prvim udarcem poslal v luknjo in si s tem prislužil milijon dolarjev vredno nagrado.
Oglej si celoten članek

Polovico vsote je Joe Sakic zadržal zase, preostanek pa je podaril humanitarni organizaciji nekdanjega kolesarja Lancea Armstronga.

Joe Sakic, ki je v ligi NHL igral celih dvajset sezon, med drugim pa je s Kanado osvojil zlato na olimpijskih igrah v Salt Lake Cityju, ni prvi hokejist, ki mu je uspel ta nenavaden dosežek. Leta 2006 se je podobnega turnirja udeležil Aleks Ovečkin, in čeprav do tedaj sploh ni igral golfa, mu je po nekaj vadbenih udarcih uspelo poslati žogico naravnost v luknjo.

Matematiki so izračunali, da ima povprečen golfist približno 1:12.500 možnosti, da zadane "hole in one", profesionalni igralec pa 1:2500.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.