Šalabajzerji!

Foto: Žurnal24 Todd Elik. (Foto: IFP)
Napad na jeseniškega trenerja Mika Posmo je le eden v vrsti škandalov, ki si jih je v navezi z igralcem Toddom Elikom privoščil ameriški strateg.
Oglej si celoten članek

 V zadnjih nekaj tednih naj bi tako Mika Posmo s hokejsko palico po glavi usekal nekdanji reprezentant Gregor Polončič, Todd Elik naj bi v eni izmed igralnic kazal svoje "premoženje", v gorenjski restavraciji pa tudi uriniral v solatni bar ... Do zdaj je Posma te zadeve zanikal in jih pometal pod preprogo, tudi tokrat naj bi najprej poskušal vso stvar zatajiti. A mu ni uspelo. Govorice so bile premočne, zato so se morali zganiti tudi v klubu novih državnih prvakov. Hokejiste, ki si to vsekakor zaslužijo, saj njihovo dejanje ne more biti opravičljivo v nobenem primeru, bosta najverjetneje doletela suspenz in prekinitev pogodb, a v železarskem klubu bi morali razmisliti tudi o novem prvem možu na klopi in odhodu Elika. Vseh osem "junakov" – trenerja naj bi se lotila šesterica igralcev – je izjemno slaba reklama za nekoč ugleden klub, ki si verjetno želi k sebi privabiti čim več mladih. Vzorniki so, milo rečeno, slabi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.