Šport
107 ogledov

Šalabajzerji!

Todd Elik. (Foto: IFP) Žurnal24 main
Napad na jeseniškega trenerja Mika Posmo je le eden v vrsti škandalov, ki si jih je v navezi z igralcem Toddom Elikom privoščil ameriški strateg.

 V zadnjih nekaj tednih naj bi tako Mika Posmo s hokejsko palico po glavi usekal nekdanji reprezentant Gregor Polončič, Todd Elik naj bi v eni izmed igralnic kazal svoje "premoženje", v gorenjski restavraciji pa tudi uriniral v solatni bar ... Do zdaj je Posma te zadeve zanikal in jih pometal pod preprogo, tudi tokrat naj bi najprej poskušal vso stvar zatajiti. A mu ni uspelo. Govorice so bile premočne, zato so se morali zganiti tudi v klubu novih državnih prvakov. Hokejiste, ki si to vsekakor zaslužijo, saj njihovo dejanje ne more biti opravičljivo v nobenem primeru, bosta najverjetneje doletela suspenz in prekinitev pogodb, a v železarskem klubu bi morali razmisliti tudi o novem prvem možu na klopi in odhodu Elika. Vseh osem "junakov" – trenerja naj bi se lotila šesterica igralcev – je izjemno slaba reklama za nekoč ugleden klub, ki si verjetno želi k sebi privabiti čim več mladih. Vzorniki so, milo rečeno, slabi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.