Salinu Olimpijo priporočil Rannikko

Foto: Žurnal24 V priloženem videu si oglejte Salinove košarkarske spretnosti. (Foto: Facebook)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Zurnal24.si vam prinaša ekskluzivno zgodbo z najnovejšo okrepitvijo Uniona Olimpije, Fincem Sasujem Salinom, ki mu je veliko lepega o Ljubljani povedal nekdanji zmaj Teemu Rannikko.
Oglej si celoten članek

Mladi finski košarkar, ki to poletje prvič nastopa za svojo člansko reprezentanco, Sasu Salin, je bil z Unionom Olimpijo najprej povezan kot kandidat za moštvo, naposled pa je podpisal triletno pogodbo. "Igranje v Ljubljani jemljem kot lepo priložnost za preskok na višjo raven in razvoj svojih košarkarskih sposobnosti. Veliko lepih stvari sem slišal o moštvu, organizaciji in trenerju," je klubu na dušo popihal 19-letni branilec.

Verjetno ni preveč težko uganiti, kdo je za Olimpijo zastavil dobro besedo. Salinov reprezentančni kolega in nekdanji zmaj Teemu Rannikko. "Teemu mi je povedal veliko lepih reči o mestu in košarkarskih objektih. Dejal je, da so ljudje prijazni in da z angleščino ni težav. Povedal mi je, da je v Olimpiji odigral svoji dve najboljši sezoni in mi predlagal selitev v Ljubljano, ki mu je izjemno všeč," je nadaljeval svetlolasi mojster meta za tri točke. Na petih kvalifikacijskih tekmah za EP je v majici finske izbrane vrste od 22 poskusov za tri zadel kar 14 trojk.

Jasno, da se je Salin pozanimal o ne preveč zavidljivem stanju pri zmajih, ampak to ni ogrozilo njegovega podpisa pogodbe. "Zavedam se težav kluba, ampak živimo v času, ko so težave s financami prisotne povsod, ne le v Ljubljani. Verjamem, da bo vodstvo kluba storilo vse, da te stvari uredi, kot je obljubilo," je za zurnal24.si sklenil Sasu Salin.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.