Šalja postal celjska preteklost

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Državni prvaki iz leta 2020 so se razšli s trenerjem.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Celje je danes sporočil, da Agron Šalja ni več trener prve ekipe. Začasno bo vodenje moštva prevzel Simon Sešlar, ki so mu v klubu ponudili mesto trenerja do konca letošnjega leta z možnostjo podaljšanja.

Kot so zapisali na spletni strani kluba, Šalja z današnjim dnem zapušča mesto glavnega trenerja članske ekipe. Celjane je 49-letni trener, ki je moštvo prevzel aprila letos, vodil na 20 tekmah, na katerih je dosegel 11 zmag, en neodločen izid ter osem porazov. 

V celjskem klubu so poudarili, da je ekipo prevzel v zahtevnem položaju, se izognil izpadu iz prvoligaške konkurence ter jo popeljal v finale pokalnega tekmovanja.

V aktualni sezoni stvari niso potekale v skladu z ambicijami kluba, zato sta se klub ter trener dogovorila o sporazumni prekinitvi sodelovanja. Skupaj s Šaljo klub zapušča tudi njegov pomočnik Anton Usnik, so še sporočili iz Celja.

Celjani so v četrtek doživeli drugi zaporedni poraz v petih dneh, klonili so proti Olimpiji (1:0) in Mariboru (2:0). Na lestvici Prve lige Telemach so trenutno na osmem mestu z desetimi točkami.

Prva liga Maribor se je pobral z zmago v štajerskem derbiju

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.