Šport > Nogomet
135 ogledov

Šalja postal celjska preteklost

Agron Šalja Profimedia
Državni prvaki iz leta 2020 so se razšli s trenerjem.

Nogometni klub Celje je danes sporočil, da Agron Šalja ni več trener prve ekipe. Začasno bo vodenje moštva prevzel Simon Sešlar, ki so mu v klubu ponudili mesto trenerja do konca letošnjega leta z možnostjo podaljšanja.

Kot so zapisali na spletni strani kluba, Šalja z današnjim dnem zapušča mesto glavnega trenerja članske ekipe. Celjane je 49-letni trener, ki je moštvo prevzel aprila letos, vodil na 20 tekmah, na katerih je dosegel 11 zmag, en neodločen izid ter osem porazov. 

V celjskem klubu so poudarili, da je ekipo prevzel v zahtevnem položaju, se izognil izpadu iz prvoligaške konkurence ter jo popeljal v finale pokalnega tekmovanja.

V aktualni sezoni stvari niso potekale v skladu z ambicijami kluba, zato sta se klub ter trener dogovorila o sporazumni prekinitvi sodelovanja. Skupaj s Šaljo klub zapušča tudi njegov pomočnik Anton Usnik, so še sporočili iz Celja.

Celjani so v četrtek doživeli drugi zaporedni poraz v petih dneh, klonili so proti Olimpiji (1:0) in Mariboru (2:0). Na lestvici Prve lige Telemach so trenutno na osmem mestu z desetimi točkami.

maribor Prva liga Šport Maribor se je pobral z zmago v štajerskem derbiju
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.