Salzburg s Kamplom podaljšal do 2018

Foto: Gepa Pictures
Foto: Gepa Pictures
Slovenski nogometni reprezentant Kevin Kampl bo kariero nadaljeval v Salzburgu vsaj še pet sezon.
Oglej si celoten članek

Igralec, ki se je v letošnji sezoni odlično uveljavil v ekipi s Solnograškega, dosegel je že pet golov za trenutno vodilno moštvo avstrijskega prvenstva, se je z direktorjem kluba Ralfom Rangnickom dogovoril za podaljšanje sodelovanja do leta 2018.

Novico o podaljšanju sodelovanja je Salzburg objavil tik pred četrtkovo tekmo evropske lige proti Elfsborgu, ki jo je avstrijska ekipa dobila s 4:0. Poleg podaljšanja pogodbe s slovenskim ofenzivnim vezistom je Salzburg poskrbel še za dolgoročno sodelovaje s kapetanom Jonatanom Sorianom, ki bo v klubu ostal do leta 2017; španski napadalec se je za dogovor nato zahvalil na najboljši možen način že na tekmi, saj je dosegel tri zadetke.

"Počutim se res dobro"

Danes je Salzburg stara-nova člana zasedbe predstavil še na novinarski konferenci. "Velikokrat sem že poudaril, da se v tej ekipi počutim res dobro. Odkar sem v Salzburgu, sem se razvil in takšno pot bi rad še nadaljeval. Zato podaljšanje pogodbe vidim tudi kot priznanje," je za spletno stran kluba dejal slovenski nogometaš ter se ozrl tudi k prihajajočim tekmam, pred katerimi kljub uspehu v evropski ligi ostaja na trdnih tleh: "Vsak dvoboj moramo vzeti resno, izpolniti svoje naloge. Vemo, da smo močni in da imamo pravi značaj, to smo dokazali tudi včeraj."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.