Šport > Nogomet
15 ogledov

Salzburg s Kamplom podaljšal do 2018

Kevin Kampl Gepa Pictures
Slovenski nogometni reprezentant Kevin Kampl bo kariero nadaljeval v Salzburgu vsaj še pet sezon.

Igralec, ki se je v letošnji sezoni odlično uveljavil v ekipi s Solnograškega, dosegel je že pet golov za trenutno vodilno moštvo avstrijskega prvenstva, se je z direktorjem kluba Ralfom Rangnickom dogovoril za podaljšanje sodelovanja do leta 2018.

Novico o podaljšanju sodelovanja je Salzburg objavil tik pred četrtkovo tekmo evropske lige proti Elfsborgu, ki jo je avstrijska ekipa dobila s 4:0. Poleg podaljšanja pogodbe s slovenskim ofenzivnim vezistom je Salzburg poskrbel še za dolgoročno sodelovaje s kapetanom Jonatanom Sorianom, ki bo v klubu ostal do leta 2017; španski napadalec se je za dogovor nato zahvalil na najboljši možen način že na tekmi, saj je dosegel tri zadetke.

"Počutim se res dobro"

Danes je Salzburg stara-nova člana zasedbe predstavil še na novinarski konferenci. "Velikokrat sem že poudaril, da se v tej ekipi počutim res dobro. Odkar sem v Salzburgu, sem se razvil in takšno pot bi rad še nadaljeval. Zato podaljšanje pogodbe vidim tudi kot priznanje," je za spletno stran kluba dejal slovenski nogometaš ter se ozrl tudi k prihajajočim tekmam, pred katerimi kljub uspehu v evropski ligi ostaja na trdnih tleh: "Vsak dvoboj moramo vzeti resno, izpolniti svoje naloge. Vemo, da smo močni in da imamo pravi značaj, to smo dokazali tudi včeraj."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.