Samomor 23-letnega nogometaša

Foto: Žurnal24 Kenny McKinley je umrl star 23 let. V NFL je v prvi sezoni igral na osmih tekmah
Lovilec moštva lige ameriškega nogometa NFL Denver Broncosov, 23-letni Kenny McKinley, si je dan po drugi tekmi nove sezone sodil sam. V ponedeljek so ga našli mrtvega. Ustrelil se je.
Oglej si celoten članek
Kenny je imel zelo lepo prihodnost na zelenici, predvsem pa je bil dober moštveni kolega z velikim nasmeškom.
Trener Josh McDaniels

Kenny McKinley, 23-letnik, ki je bil lani izbran v petem krogu nabora (odigral je osem tekem v svoji prvi sezoni), je letošnjo sezono za Denver Broncos začel na klopi za poškodovane igralce (poškodba kolena). Po drugi tekmi sezone si je vzel življenje. "Zadevo še preiskujemo, a vse kaže, da se je ustrelil sam," je dejal šerif iz okrožja Arapahoe, Grayson Robinson. "Ko se je dogodek zgodil, je bil v stanovanju očitno sam."

Najboljši fotozadetki in vrhunci drugega tedna v NFL ... poglejte tukaj!

Franšizi Denver Broncosov v zadnjih letih ni lahko. Na novega leta dan 2007 so ustrelili Darrenta Williamsa, tri mesece kasneje pa se je na prijateljski košarkarski tekmi zrušil in umrl Damien Nash. "Vsi v klubu smo pretreseni in zelo žalostni ob izgubi McKinleyja," je v izjavi za javnost dejal predsednik Broncosov Pat Bowlen. "Bil je del družine Broncosov in močno ga bomo pogrešali."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.