Šport
28 ogledov

Samomor 23-letnega nogometaša

Kenny McKinley je umrl star 23 let. V NFL je v prvi sezoni igral na osmih tekmah Žurnal24 main
Lovilec moštva lige ameriškega nogometa NFL Denver Broncosov, 23-letni Kenny McKinley, si je dan po drugi tekmi nove sezone sodil sam. V ponedeljek so ga našli mrtvega. Ustrelil se je.
Kenny je imel zelo lepo prihodnost na zelenici, predvsem pa je bil dober moštveni kolega z velikim nasmeškom.
Trener Josh McDaniels

Kenny McKinley, 23-letnik, ki je bil lani izbran v petem krogu nabora (odigral je osem tekem v svoji prvi sezoni), je letošnjo sezono za Denver Broncos začel na klopi za poškodovane igralce (poškodba kolena). Po drugi tekmi sezone si je vzel življenje. "Zadevo še preiskujemo, a vse kaže, da se je ustrelil sam," je dejal šerif iz okrožja Arapahoe, Grayson Robinson. "Ko se je dogodek zgodil, je bil v stanovanju očitno sam."

Najboljši fotozadetki in vrhunci drugega tedna v NFL ... poglejte tukaj!

Franšizi Denver Broncosov v zadnjih letih ni lahko. Na novega leta dan 2007 so ustrelili Darrenta Williamsa, tri mesece kasneje pa se je na prijateljski košarkarski tekmi zrušil in umrl Damien Nash. "Vsi v klubu smo pretreseni in zelo žalostni ob izgubi McKinleyja," je v izjavi za javnost dejal predsednik Broncosov Pat Bowlen. "Bil je del družine Broncosov in močno ga bomo pogrešali."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.