Sanchez: "Odhajam v Barcelono"

Foto: EPA
Foto: EPA
Dozdajšnji univerzalni vezist Udineseja Alexis Sanchez ni daleč od prestopa v Barcelono. V Kataloniji bi se že v ponedeljek utegnil pojaviti na zdravniškem pregledu.
Oglej si celoten članek

Dosedanji soigralec Samirja Handanovića pri Udineseju, Čilenec Alexis Sanchez, bi že v nekaj dneh utegnil postati član Barcelone, poroča več španskih virov. "Odhajam v Barcelono," naj bi Alexis Sanchez te dni rekel svojim soigralcem v reprezentanci, potem ko je zaključil telefonski klic s svojim agentom Fernandom Felicevichem. Čilski dnevnik La Tercera še poroča, da je dogovor med Barcelono in Udinesejem vreden 38 milijonov evrov, Sanchez pa naj bi podpisal za štiri leta.

Tudi podpredsednik katalonskega kluba Josep Maria Bartomeu je potrdil pogajanja z Videmčani, ki bi se lahko kmalu razpletla. Nato je na vrsti dogovarjanje o igralčevih pogojih in po španskih informacijah naj bi bil Sanchez v Barceloni na zdravniškem pregledu že v ponedeljek. Vsestranski vezist se bo nato pridružil reprezentanci Čila, ki jo v Argentini od 1. do 24. julija čaka Copa America. Za Udinesejem je sicer odlična sezona, četrto mesto v Serie A, Sanchez pa je bil med ključnimi nogometaši.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.