Sanjari o igranju za reprezentanco

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški vezist David Beckham še vedno upa, da bo nekoč ponovno zaigral za reprezentanco. Nogometaš PSG, ki ga nocoj čaka četrtfinalni obračun Lige prvakov proti Barceloni, je razkril, da nikoli ne bi zavrnil vpoklica selektorja Roya Hodgsona.
Oglej si celoten članek

Nekdanji angleški kapetan David Beckham bi z veseljem ponovno oblekel reprezentančni dres, če bi se selektor Roy Hodgson odločil, da potrebuje njegovo pomoč. ''Eden izmed razlogov, da se nikoli nisem upokojil od reprezentančnega nogometa, je ta, da sem v primeru, če bi dobil priložnost, še vedno na voljo,'' je povedal Beckham, ki ima s PSG sklenjeno pogodbo do konca sezone, čeprav so v francoskem klubu že izrazili željo, da bi ostal vsaj še eno leto.

''Če obstaja kakršnakoli možnost, da ponovno zaigram, je ne bi nikoli zavrnil. Kot sem že povedal; star sem 38 let in možnosti so majhne, a nikoli ne veš,'' je povedal Anglež.

Beckham je v svoji karieri zbral 115 reprezentančnih nastopov, čeprav ni igral že od oktobra 2009. Po podpisu s francoskim PSG je ponavadi vstopil s klopi, s svojo igro pa je prepričal tudi ekipnega kolega Zlatana Ibrahimovića. ''V ekipi je pustil velik pečat, saj ima veliko kvalitet. On je zmagovalec in ima dober občutek za žogo. Prav tako je igralec z velikim srcem, ki je osvojil številne lovorike. Kar se tiče prostih strelov; včasih jih izvaja on, včasih jaz ali Alex. Dobro je variirati,'' je povedal Ibra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.