Šport > Nogomet
24 ogledov

Sanjari o igranju za reprezentanco

david beckham EPA
Angleški vezist David Beckham še vedno upa, da bo nekoč ponovno zaigral za reprezentanco. Nogometaš PSG, ki ga nocoj čaka četrtfinalni obračun Lige prvakov proti Barceloni, je razkril, da nikoli ne bi zavrnil vpoklica selektorja Roya Hodgsona.

Nekdanji angleški kapetan David Beckham bi z veseljem ponovno oblekel reprezentančni dres, če bi se selektor Roy Hodgson odločil, da potrebuje njegovo pomoč. ''Eden izmed razlogov, da se nikoli nisem upokojil od reprezentančnega nogometa, je ta, da sem v primeru, če bi dobil priložnost, še vedno na voljo,'' je povedal Beckham, ki ima s PSG sklenjeno pogodbo do konca sezone, čeprav so v francoskem klubu že izrazili željo, da bi ostal vsaj še eno leto.

''Če obstaja kakršnakoli možnost, da ponovno zaigram, je ne bi nikoli zavrnil. Kot sem že povedal; star sem 38 let in možnosti so majhne, a nikoli ne veš,'' je povedal Anglež.

Beckham je v svoji karieri zbral 115 reprezentančnih nastopov, čeprav ni igral že od oktobra 2009. Po podpisu s francoskim PSG je ponavadi vstopil s klopi, s svojo igro pa je prepričal tudi ekipnega kolega Zlatana Ibrahimovića. ''V ekipi je pustil velik pečat, saj ima veliko kvalitet. On je zmagovalec in ima dober občutek za žogo. Prav tako je igralec z velikim srcem, ki je osvojil številne lovorike. Kar se tiče prostih strelov; včasih jih izvaja on, včasih jaz ali Alex. Dobro je variirati,'' je povedal Ibra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.