Šport > Nogomet
81 ogledov

Ancelotti snubi Becksa; Anglež okleva

david beckham zlatan ibrahimovic EPA
Angleški nogometni zvezdnik David Beckham okleva s podaljšanjem pogodbe s Paris Saint-Germainom. Italijanski strateg Carlo Ancelotti je izrazil željo, da bi Beckham v klubu ostal vsaj še eno leto, a previdni Anglež ne želi sprejeti odločitve, ki bi jo kasneje obžaloval.

David Beckham se je po izredno uspešnem poglavju v dresu Los Angeles Galaxy vrnil na evropske nogometne zelenice. V letih 2009 in 2010 se je že mudil na posoji pri AC Milanu, januarja letos pa je podpisal petmesečno pogodbo s francoskim PSG. Sedemintridesetletni veteran je v Parizu hitro dokazal, da lahko še vedno igra na vrhunskem nivoju, zato ni čudno, da si ga želi Carlo Ancelotti vsaj še nekaj časa zadržati v francoski prestolnici.

Čeprav se je moral Beckham v Parizu sprijazniti s sekundarno vlogo, saj ponavadi na igrišče vstopi s klopi, pa so njegove dolgoletne izkušnje neprecenljivo orožje francoske ekipe, ki jo v torek čaka četrtfinalni obračun Lige prvakov proti Barceloni.

V Parizu si Beckhama želijo, toda vprašanje je, ali si Beckham želi Pariza? ''Ali hočem ostali še eno leto v Parizu? Pri mojih letih se je potrebno odločati iz sezone v sezono, čeprav sem zelo počaščen, da bi me Carlo rad zadržal,'' je povedal Beckham, ki je na vrhuncu svoje kariere igral za Manchester United in Real Madrid. ''Fizično se počutim odlično in vedno sem naredil vse, da ostanem v formi. Nahajam se v enem najlepših mest na svetu in moji soigralci so me zelo lepo sprejeli,'' je dodal 37-letnik.

Beckham je nedavni reprezentančni odmor izkoristil za obisk Kitajske, kar so mu zamerili nekateri navijači, ki so prepričani, da bi moral prosti čas izkoristiti za počitek. ''Nobenih kritik nisem slišal. Zamudil sem samo dva dni treninga. Profesionalec sem in verjamem, da sem to vedno dokazal,'' je zaključil Becks.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.