Šport > Nogomet
18 ogledov

Ancelotti: "Vesel bi bil nasvetov Mourinha"

carlo ancelotti EPA
Trener Paris Saint-Germaina Carlo Ancelotti se je v petek zvečer s Parižani razveselil težko prigarane zmage proti aktualnim prvakom Montpellierju, ki je PSG pred torkovo tekmo z Barcelono še približala naslovu (1:0). Ancelotti ni želel potrditi, če mu je José Mourinho res poslal videe o Barceloni, je pa povedal naslednje ...

"Zgodovina Madrida z Barcelono je zelo pomembna. Če si nam (José) Mourinho želi dati nasvet, zakaj ga ne bi sprejeli? Bil bi zelo vesel. Toda vsi vedo kako igra Barcelona, ima zelo jasen slog," je dejal Carlo Ancelotti in se odzval na petkovo poročanje francoskega dnevnika L'Equipe.

Slednji je zapisal, da je José Mourinho na naslov pariškega kluba poslal poseben video, ki prikazuje šibke točke katalonskega velikana, s pomočjo katerih je Portugalec skupaj s svojimi varovanci premagal Barcelono na dveh zaporednih tekmah Real Madrida.

Ancelottijev Paris Saint-Germain se bo z Blaugrano v torek na domačem Parku princev pomeril na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov, Mourinhov Madrid pa bo dan kasneje gostil turškega prvaka Galatasaray.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.