Sarma izključen sredi puščave

Nekdanji slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović je na tekmi Lige Evropa prejel rdeči karton ob usodnem porazu svoje ekipe.
Oglej si celoten članek

Milanski Inter je v petem kolu Lige Evropa gostoval pri ekipi Hapoel Be'er Sheva in s porazom (3:2) še pred zadnjo tekmo izpadel iz tekmovanja.

Italijani so sicer po prvem polčasu v mestu sredi puščave Negev zanesljivo vodili z 0:2, v zaključku prvih 45 minut pa je Samir Handanović prejel rumeni karton zaradi zavlečevanja. 

V drugem polčasu so Izraelci znižali, v 69. minuti pa je Ljubljančan v kazenskem prostoru pokosil domačega napadalca in zakrivil enajstmetrovko, iz katere je Hapoel izenačil.

Handanović je bil ob tem izključen, domači pa so povsem ob koncu prišli do zadetka, s katerim so Inter pahnili iz Evrope.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:06 25. November 2016.

    Zamujen štart, prekršek čisti za rumeni karton in posledično izključitev...torej napaka povsem njegova...vedno bil in bo zgolj 2. razredni vratar...škoda …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.