Šport > Nogomet
25 ogledov

Sarma izključen sredi puščave

samir handanović EPA
Nekdanji slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović je na tekmi Lige Evropa prejel rdeči karton ob usodnem porazu svoje ekipe.

Milanski Inter je v petem kolu Lige Evropa gostoval pri ekipi Hapoel Be'er Sheva in s porazom (3:2) še pred zadnjo tekmo izpadel iz tekmovanja.

Italijani so sicer po prvem polčasu v mestu sredi puščave Negev zanesljivo vodili z 0:2, v zaključku prvih 45 minut pa je Samir Handanović prejel rumeni karton zaradi zavlečevanja. 

V drugem polčasu so Izraelci znižali, v 69. minuti pa je Ljubljančan v kazenskem prostoru pokosil domačega napadalca in zakrivil enajstmetrovko, iz katere je Hapoel izenačil.

Handanović je bil ob tem izključen, domači pa so povsem ob koncu prišli do zadetka, s katerim so Inter pahnili iz Evrope.

Komentarjev 1
  • mihatirs 11:06 25.november 2016.

    Zamujen štart, prekršek čisti za rumeni karton in posledično izključitev...torej napaka povsem njegova...vedno bil in bo zgolj 2. razredni vratar...škoda ker ne bo nikoli videl lige prvakov, medtem ko naš 1. vratar(mogu bi bit že par let nazaj) igra finala LP, EL itd....