Šport > Nogomet
19 ogledov

Ibrahimović davil, nato še odrinil sodnika

ibrahimović kjaer mourinho Profimedias
Evropska nogometna zveza (Uefa) ne bo kaznovala Zlatana Ibrahimovića zaradi incidenta, ki se je zgodil na tekmi skupinskega dela Lige Evropa.

Kalvarija Manchester Uniteda se je nadaljevala na tekmi drugega najmočnejšega nogometnega temovanja v Evropi, na kateri so morali rdeči vragi priznati premoč Fenerbahceju (2:1).

Domače je v drugi minuti srečanja v vodstvo popeljal Moussa Sow, prednost pa je po slabi uri igre podvojil Jeremain Lens. Tolažilni gol za gostujočo ekipo je v 89. minuti prispeval Wayne Rooney.

José Mourinho se je zaradi vnovičnega poraza znašel pod velikim pritiskom, na udaru pa je tudi Zlatan Ibrahimović, ki je na tekmi izgubil živce, zgrabil za vrat Simona Kjaerja in mu nekaj zavpil v uho. Švedski napadalec je nato odrinil še roko glavnega sodnika Milorada Mažića, ki se presenetljivo ni odločil za rumeni karton.

Ibrahimović: Nič posebnega

Na vprašanje, kaj ga je gnalo v davljenje nasprotnika, je Ibrahimović odvrnil: ''Nič posebnega.'' Kjaer je bil v pogovoru z domačimi mediji zgovornejši in napadalca Manchester Uniteda označil za arogantneža.

Kjaer: Takšnega ga poznam

''Nisem slišal, kaj je rekel, vem pa, da ni bil zadovoljen. Takšnega ga poznam z igrišča. On je tiste vrste igralec, ki se napihuje. Aroganten. Nisem vzel preveč resno. To je del nogometa. Nisem prvič igral z njim in vem, kako reagira. Ni težav,'' je povedal Kjaer.

Pristojni organi Evropske nogometne zveze (Uefa) so sicer že potrdili, da v primeru Ibrahimovića ne bodo sprejeli nobenih naknadnih ukrepov.

O incidentu ni želel razpravljati niti trener domače ekipe Dick Advocaat, ki je novinarja odpravil z besedami: ''To je del nogometa. Ne razmišljam o posameznikih.''

Komentarjev 6
  • uni65 18:36 05.november 2016.

    Prepotentnež,povprečnež, če mu soigralci ne bi servirali žoge bi bil ! kaj?

  • uni65 18:36 05.november 2016.

    Prepotentnež,povprečnež, če mu soigralci ne bi servirali žoge bi bil ! kaj?

  • Avatar roksa
    roksa 21:18 04.november 2016.

    Obični čefur!!!!!!