Scholes Giggsu priskočil na pomoč

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji nogometni vezist angleškega prvoligaša Manchester Uniteda Paul Scholes se je vrnil v klub, kjer je navduševal vrsto let in bo pomagal začasnemu trenerju rdečih vragov Ryanu Giggsu.
Oglej si celoten članek

Scholes se je priključil nekdanjima soigralcema Nickyju Buttu in Philu Nevillu, ki bosta prav tako pomagala Giggsu. "Lepo je spet videti Paula, ki pomaga Ryanu Giggsu, Nickyju Buttu in Philu Nevillu," je klub zapisal na Twitterju.

Giggs, Scholes, Neville in Butt so v začetku 90. let igrali v mladinski ekipi Uniteda, nato pa bili v članski nosilci igre pod vodstvom legendarnega Alexa Fergusona. Ta se je po koncu lanske sezone po 26 letih upokojil, njegov naslednik Moyes pa je na klopi zdržal deset mesecev. Giggs je sicer še vedno nogometaš Uniteda, Neville in Butt pa sta bila del strokovnega štaba pod vodstvom Moyesa.

Scholes je za United odigral 718 tekem in dosegel 155 golov, osvojil pa je 11 naslovov angleškega prvaka in dva naslova v Ligi prvakov. Prvič bo v novi vlogi v soboto, ko bodo rdeči vragi igrali proti Norwichu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.