Scholes si je zaslužil poljub Nevilla

Foto: Žurnal24 "Srečni" trenutek. (Foto: thespoiler.co.uk)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Po izjemno pomembnem zadetku za zmago z 1:0 proti Manchester Cityju si je igralec Manchester Uniteda Paul Scholes od svojega kapetana Garyja Nevilla prislužil pravi poljub.
Oglej si celoten članek

Manchester United po minimalni zmagi z 1:0 proti mestnemu rivalu Manchester Cityju še naprej ostaja v igri za naslov angleškega prvaka. Po porazu vodilnega Chelseja proti Tottenhamu (2:1) rdeči vragi za vrhom zdaj zaostajajo le za točko. Za zmago proti mestnemu tekmecu se United lahko zahvali svojemu veteranu Paulu Scholesu, ki je zmagoviti zadetek zabil v 93. minuti srečanja. Veselje igralcev in tudi strokovnega štaba rdečih vragov je bilo temu primerno. Scholesa so dobesedno zasuli z objemi. Kapetan Garry Neville pa je šel še korak dlje in svojemu dolgoletnemu soigralcu pritisnil poljub. Zaradi vročega poljuba sta Neville in Scholes na Otoku nemudoma postala tarči posmeha. Nekateri mediji so se celo razpisali o spolni usmerjenosti obeh legend moštva z Old Trafforda. Bržkone Scholesa in Nevilla to ne vznemirja in raje razmišljata o zaključni dirki za naslov državnega prvaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.