Schumacherju prekipeva, družina mu stoji ob strani

Foto: Epa
Foto: Epa
Rivalstvo Micka Schumacherja in Nikite Mazepina prerašča v resen konflikt.
Oglej si celoten članek

Po dveh incidentih v samo 14 sneh postaja vzdušje v ekipi Haas F1 Team vse bolj napeto. Mick Schumacher je bil po dirki za VN Francije znova kritičen do moštvenega kolega Nikite Mazepina, ki s svojeglavim početjem in nevarnimi podvigi na stezi ogroža harmonijo v moštvu.

Ruski dirkač je bil odgovoren že za skorajšnjo trčenje na dirki za VN Azerbajdžana, za nov sporen manever pa je poskrbel le dva tedna kasneje v Franciji, kjer je z agresivnim poskusom prehitevanja Schumacherja izrinil s steze.

"Ni treba, da se to dogaja. Mislim, da se bom moral znova pogovoriti z ekipo. Če ne bo šlo drugače, bo pač tako. Mi bomo še naprej sledili našim ciljem. On bo očitno sledil svojim," je v pogovoru za nemško različico Sky Sportsa dejal Schumacher. 

Foto: Epa ralf schumacher "Vsak si lahko stvari razlaga po svoje, vendar menim, da ni potrebe po takšnih manevrih. Mazepin je bil glede tega tudi precej zgovoren v medijih. To je pač njegov stil. Morda se v tem pogledu ne ujameva najbolje. Očitno se bom moral tudi jaz začeti komolčati," je dejal sin sedemkratnega svetovnega prvaka.

V bran mu je stopil tudi njegov stric in nekdanji dirkač F1 Ralf Schumacher: "Prepričan sem, da fanta ne bosta počitnikovala skupaj. Nikita ne obvladuje položaja. V zavoje vstopa prehitro in ne pušča nobenega prostora. Končalo se je brez posledic, ker Mick zna gledati v ogledalo, sicer bi oba odstopila. Šef ekipe bo na neki točki moral povzdigniti glas, tudi če je Mazepinov oče odštel mastne denarce."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:01 23. Junij 2021.

    zakaj ne zbrišete to komunistićko, nategunsko sranje !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.