Schumi želi še en naslov

Foto: Žurnal24 Ima nenavadno težavo: v simulatorju mu gre na bruhanje. (Foto: Reuters)
Eden najboljših voznikov formule 1 Michael Schumacher je zavrnil natolcevanja, da se bo po letošnji sezoni za vedno poslovil od dirkališč. Še več: želi osvojiti novi naslov svetovnega prvaka.
Oglej si celoten članek

Enainštiridesetletni Michael Schumacher je v Singapurju, prizorišču naslednje dirke svetovnega prvenstva, potrdil, da bo dirkal tudi v naslednji sezoni, za katero je prepričan, da bo uspešnejša kot letošnja.

"Vsekakor se ne bom predal. Še enkrat nameravam osvojiti naslov svetovnega prvaka, čim prej, tem bolje. Nismo čarovniki, za izpolnitev naših ciljev je potreben proces, čez noč se na da ničesar storiti. Vsekakor upam, da bom v naslednji sezoni konkurenčnejši kot letos," je dejal sedemkratni svetovni prvak, ki je v karieri zabeležil 91 zmag, po odmoru in vrnitvi na steze pa ni imel večjih uspehov: "Mnenja nekaterih, ki menijo, da sem prestar in da so moji časi minili, me na razburjajo. Res je, da so mladi hitri, a sam še vedno verjamem vase. Nikakor ne menim, da je bila moja vrnitev napaka."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.