Šport > Moto športi
24 ogledov

Schumi želi še en naslov

Ima nenavadno težavo: v simulatorju mu gre na bruhanje. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Eden najboljših voznikov formule 1 Michael Schumacher je zavrnil natolcevanja, da se bo po letošnji sezoni za vedno poslovil od dirkališč. Še več: želi osvojiti novi naslov svetovnega prvaka.

Enainštiridesetletni Michael Schumacher je v Singapurju, prizorišču naslednje dirke svetovnega prvenstva, potrdil, da bo dirkal tudi v naslednji sezoni, za katero je prepričan, da bo uspešnejša kot letošnja.

"Vsekakor se ne bom predal. Še enkrat nameravam osvojiti naslov svetovnega prvaka, čim prej, tem bolje. Nismo čarovniki, za izpolnitev naših ciljev je potreben proces, čez noč se na da ničesar storiti. Vsekakor upam, da bom v naslednji sezoni konkurenčnejši kot letos," je dejal sedemkratni svetovni prvak, ki je v karieri zabeležil 91 zmag, po odmoru in vrnitvi na steze pa ni imel večjih uspehov: "Mnenja nekaterih, ki menijo, da sem prestar in da so moji časi minili, me na razburjajo. Res je, da so mladi hitri, a sam še vedno verjamem vase. Nikakor ne menim, da je bila moja vrnitev napaka."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.