Se bo O'Neal pridružil Iversonu?

Foto: Žurnal24 Se bo po Iversonu v Istanbul preselil še O'Neal? (Foto: Reuters)
Center Boston Celtics Shaquille O'Neal bi se lahko v prihodnji sezoni preselil v Turčijo in skupaj z Allenom Iversonom zaigral za Bešiktaš, sodeč po besedah generalnega direktorja Serefa Yalcina.
Oglej si celoten članek

Yalcin je za ajansspor.com povedal, da se je z O'Nealom sestal v Združenih državah Amerike. "Letos si želim biti prvak z Bostonom, v Turčijo pa pridem prihodnje leto," naj bi Yalcinu dejal robustni center Keltov.

O'Neal je sicer po koncu lanske sezone podpisal dveletno pogodbo z Bostonom, toda z načinom 1+1, kar mu dovoljuje tudi odhod v Turčijo. Mediji pa ga povezujejo z Bešiktašem, kjer bi se lahko pridružil še enemu nekdanjemu nbajevcu Allenu Iversonu, ki se je v klub iz Istanbula preselil v letošnji sezoni. Možnost prestopa v Bešiktaš pa naj bi še dodatno povečalo O'Nealovo prijateljevanje s Semihom Erdnom, ki je letos kot novinec prišel v vrste Bostona.

O'Neal v letošnji sezoni pri Bostonu, ki je sezono začel odlično (16-4), povprečno dosega po 11,3 točke in 6,5 skoka na tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.