Šport > Košarka
24 ogledov

Se bo O'Neal pridružil Iversonu?

Se bo po Iversonu v Istanbul preselil še O'Neal? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Center Boston Celtics Shaquille O'Neal bi se lahko v prihodnji sezoni preselil v Turčijo in skupaj z Allenom Iversonom zaigral za Bešiktaš, sodeč po besedah generalnega direktorja Serefa Yalcina.

Yalcin je za ajansspor.com povedal, da se je z O'Nealom sestal v Združenih državah Amerike. "Letos si želim biti prvak z Bostonom, v Turčijo pa pridem prihodnje leto," naj bi Yalcinu dejal robustni center Keltov.

O'Neal je sicer po koncu lanske sezone podpisal dveletno pogodbo z Bostonom, toda z načinom 1+1, kar mu dovoljuje tudi odhod v Turčijo. Mediji pa ga povezujejo z Bešiktašem, kjer bi se lahko pridružil še enemu nekdanjemu nbajevcu Allenu Iversonu, ki se je v klub iz Istanbula preselil v letošnji sezoni. Možnost prestopa v Bešiktaš pa naj bi še dodatno povečalo O'Nealovo prijateljevanje s Semihom Erdnom, ki je letos kot novinec prišel v vrste Bostona.

O'Neal v letošnji sezoni pri Bostonu, ki je sezono začel odlično (16-4), povprečno dosega po 11,3 točke in 6,5 skoka na tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.