Še druga zanesljiva zmaga

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska ženska teniška reprezentanca je na tekmovanju za pokal Fed v drugi evroafriški skupini v Tallinnu zabeležila še drugo zmago.
Oglej si celoten članek

Po uvodnem uspehu proti Luksemburgu je slovenska izbrana vrsta z najvišjim možnim izidom 3:0 premagala še Finsko. Varovanke kapetana Andreja Kraševca v petek čaka še zadnja tekma v skupini - ob 15. uri proti Irski, nato pa v soboto odločilna partija za napredovanje v višji rang tekmovanja.

Slovenke so znova upravičile visoka pričakovanja. Tadeja Majerič je s 7:6 (4) in 7:5 premagala Oono Orpano, Polona Hercog je bila s 6:0 in 6:1 boljša od Elle Leivo, dvojica Andreja Klepač/Manca Pislak pa je zmagala s 6:1, 6:1.

Kraševec je po drugem dnevu tekmovanja povedal: "Znova smo dokazali, da vsaj v skupinskem delu nimamo prave konkurence. Tadeja se je malce lovila, saj se ji pozna daljša odsotnost z igrišč, medtem ko je Polona razred zase. Vseeno igra maksimalno zbrano, saj želi čim prej zaključiti dvoboje in ohraniti svežino, ki jo bo potrebovala v soboto v dvoboju z Estonijo ali Južnoafriško republiko."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.