Še en član najmočnejšega razreda operiran

Foto: Profimedia Johann Zarco
Francoski motociklist je moral na operacijo.
Oglej si celoten članek

Francoski dirkač Johann Zarco je v sredo prestal operacijo desnega zapestja, ki si ga je poškodoval na dirki motociklističnega SP v Spielbergu v nedeljo. Za zdaj še ni znano, ali se bo lahko v karavano vrnil še ta teden, ko bo v Avstriji na sporedu še ena preizkušnja.

Poškodba zapestja je bila posledica padca, ki je v svetu motociklizma sprožil številne odzive. Potem ko je Zarco trčil s Francom Morbidellijem, sta namreč njuna motorja poletela prek steze in pri veliki hitrosti le za las zgrešila nekaj tekmecev, najbližje se je v nepravem trenutku znašel Valentno Rossi.

Obsodil nasprotnika Rossi s prstom uperil v krivca: "Skoraj bi me ubil!"

Nekdanji svetovni prvak je po dirki dejal, da je bil to najstrašnejši trenutek v njegovi karieri, ter priznal, da se je ustrašil, da bo umrl. Zarcoja je obtožil neprevidne in nevarne vožnje in ogrožanja tekmecev, medtem ko Francoz ni sprejel krivde.

Foto: Twitter Johann Zarco in Franco Morbidelli

Pred operacijo je Zarco dejal, da upa, da se bo lahko na motor vrnil že konec tedna, ko bo v Spielbergu na sporedu še dirka za VN Štajerske.

Video Srhljiv posnetek z Rossijevega motorja, za las ubežal katastrofi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.