Šport > Moto športi
189 ogledov

Še en član najmočnejšega razreda operiran

Johann Zarco Profimedia
Francoski motociklist je moral na operacijo.

Francoski dirkač Johann Zarco je v sredo prestal operacijo desnega zapestja, ki si ga je poškodoval na dirki motociklističnega SP v Spielbergu v nedeljo. Za zdaj še ni znano, ali se bo lahko v karavano vrnil še ta teden, ko bo v Avstriji na sporedu še ena preizkušnja.

Poškodba zapestja je bila posledica padca, ki je v svetu motociklizma sprožil številne odzive. Potem ko je Zarco trčil s Francom Morbidellijem, sta namreč njuna motorja poletela prek steze in pri veliki hitrosti le za las zgrešila nekaj tekmecev, najbližje se je v nepravem trenutku znašel Valentno Rossi.

Johann Zarco in Franco Morbidelli Obsodil nasprotnika Šport Rossi s prstom uperil v krivca: "Skoraj bi me ubil!"

Nekdanji svetovni prvak je po dirki dejal, da je bil to najstrašnejši trenutek v njegovi karieri, ter priznal, da se je ustrašil, da bo umrl. Zarcoja je obtožil neprevidne in nevarne vožnje in ogrožanja tekmecev, medtem ko Francoz ni sprejel krivde.

Johann Zarco in Franco Morbidelli | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Pred operacijo je Zarco dejal, da upa, da se bo lahko na motor vrnil že konec tedna, ko bo v Spielbergu na sporedu še dirka za VN Štajerske.

Valentino Rossi Franco Morbidelli Video Šport Srhljiv posnetek z Rossijevega motorja, za las ubežal katastrofi
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.