Še en dokaz, da ima Dončić oči na hrbtu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić je bil ob porazu proti Sacramento Kings zaslužen za eno najlepših potez na srečanju.
Oglej si celoten članek

Na tekmi s Sacramento Kings je slovenski košarkar Luka Dončić znova dokazal, kako izjemen je njegov preglede nad igriščem. Tudi kadar so njegove oči usmerjene drugam, se Dončić zelo dobro zaveda okolice in točno ve, kje se nahajajo soigralci, kar se je znova potrdilo na tekmi s kralji.

NBA 22 točk Dončića v zadnji četrtini, a z napako

V enem ized napadov v drugi četrtini je Dončić prodrl v raketo, kjer je bil nemudoma tarča podvajanja, nato pa je žogo brez pogleda nazaj prek glave poslal odkritemu Dorianu Finney-Smithu, ki je zadel trojko z roba igrišča.

Nerazložljivo Zaskrbljujoče stanje v Dallasu: "To se vleče že nekaj tekem"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.