Še en odhod iz Olimpije

Foto: Profimedia Nemanja Mitrović
Pri ljubljanskem klubu so po Blessingu Elekeju ostali tudi brez branilca.
Oglej si celoten članek

Nemanja Mitrović bo kariero nadaljeval v najmočnejši poljski ligi. Pri Olimpiji so se namreč za sodelovanje dogovorili s klubom  Jagiellonia Bialystok, slovenski branilec pa se tako seli na severovzhod Poljske. 

Za milijon Pri Olimpiji prodali napadalca

Že pred derbijem z Maribor je klub sicer zapustil nigerijski napadalec Blessing Eleke, ki bo kariero nadaljeval v Izraelu pri Ashdodu.

Sikošek ostaja na Danskem

Nov klub pa ima še en slovenski branilec. Gregor Sikošek bo do konca sezone kot posojen igralec Broendbyja igral za tekmeca iz elitne danske lige Silkeborg.

Triindvajsetletni Sikošek, nekdanji igralec Krškega in Kopra, se po prestopu na Dansko ni posebej naigral, v minuli sezoni je zbral le deset nastopov. Zdaj bo levi bočni branilec igral za Silkeborg, trenutno 11. ekipo danskega prvenstva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.