Še en prestop na relaciji Maribor - Olimpija

Foto: Profimedia Denis Šme.
Denis Šme.
Najmočnejša kluba na slovenski sceni sestavljata kadrovsko zasedbo za prihodnjo sezono.
Oglej si celoten članek

Takoj po koncu letošnje sezone se je iz Olimpije v Maribor preselil Rok Kronaveter, potem ko mu je pogodba z ljubljanskim klubom potekla.

Tržnica Dva udarca za Barcelono, enega zadal Real

Mariborčan je bil eden glavnih tvorcev zeleno-belih uspehov v zadnjih letih, poslej se bo udejstvoval v svojem domačem mestu.

V podobnih okoliščinah se je iz Ljudskega vrta v Stožice preselil Denis Šme, poroča Ekipa SN. Petindvajsetletni branilec je bil član Maribora od leta 2016, pogosto so ga od igranja oddaljile hude poškodbe. V lanski sezoni je bil posojen Aluminiju.

Šme, ki je v članski karieri igral še za Koper in dekanski Jadran, se je v petek pojavil na prvem treningu Olimpije v novi sezoni na stadionu ŽAK. Bil je član vseh mlajših reprezentančnih selekcij Slovenije.

Foto: Twitter Olimpija Ljubljana priprave ŽAK

Tržnica Zlatko Zahović bo (spet) prodal svojega sina

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.