Še en pretres v Barceloni

Foto: Epa Éric Abidal (sredina) v pisarni FC Barcelona.
Foto: Epa Éric Abidal (sredina) v pisarni FC Barcelona.
V katalonskem gigantu se še naprej dogajajo velike spremembe.
Oglej si celoten članek

Nekdanji francoski reprezentant Éric Abidal ni več športni direktor nogometnega kluba Barcelona, so sporočili Katalonci.

Konec poti Messi in druščina si končno lahko oddahnejo

To je druga žrtev v klubu po zgodovinskem porazu v četrtfinalu Lige prvakov proti Bayernu ter neuspešni sezoni v španskem prvenstvu. Pred Abidalom je moral klub zapustiti tudi trener Quique Setién.

Novico o sporazumnem razhodu z Abidalom je Barcelona sporočila le 20 ur po tem, ko je v sporočilu za javnost zapisala, da bo prav Abidal vodil prenovo igralske zasedbe v naslednjih sezonah.

Razbil Ferrarija Pijani zvezdnik Barcelone zakrivil nesrečo ter poizkusil pobegniti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.