Še ena košarica Barceloni

Foto: EPA
Foto: EPA
José Mourinho je zatrdil, da se Barcelona gotovo ne bo okrepila z njegovim varovancem Davidom Luizom.
Oglej si celoten članek

Trener Chelseaja José Mourinho je dejal, da ni "nobene možnosti", da bi se David Luiz v tem prestopnem roku preselil iz Stamford Bridgea na Camp Nou.

"On je igralec, ki ga želimo obdržati. Pogodbo z nami ima sklenjeno še za štiri leta," je dejal Portugalec za BT Sport in tako v očeh športne javnosti precej zmanjšal možnosti za odhod brazilskega vsestranskega defenzivnega nogometaša v Katalonijo.

"Za nobeno ceno"

Mourinho je še dejal, da je Brazilec močno prisoten v njegovih načrtih za letošnjo sezono. "On nam ustreza. On je za nas pomemben igralec in klub ga ni pripravljen prodati za nobeno ceno."

David Luiz je s Chelsejem pred manj kot letom dni podpisal novo pogodbo, a kljub temu so se pojavljale govorice, da želi član brazilske reprezentance oditi v Barcelono. "Ne vem, ali je rekel kaj takega o odhodu. Lahko pa jaz povem, da zagotovo ne bo šel nikamor," je še dodal Mourinho.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.