Šport > Nogomet
13 ogledov

Še ena košarica Barceloni

premier league chelsea aston villa david luiz EPA
José Mourinho je zatrdil, da se Barcelona gotovo ne bo okrepila z njegovim varovancem Davidom Luizom.

Trener Chelseaja José Mourinho je dejal, da ni "nobene možnosti", da bi se David Luiz v tem prestopnem roku preselil iz Stamford Bridgea na Camp Nou.

"On je igralec, ki ga želimo obdržati. Pogodbo z nami ima sklenjeno še za štiri leta," je dejal Portugalec za BT Sport in tako v očeh športne javnosti precej zmanjšal možnosti za odhod brazilskega vsestranskega defenzivnega nogometaša v Katalonijo.

"Za nobeno ceno"

Mourinho je še dejal, da je Brazilec močno prisoten v njegovih načrtih za letošnjo sezono. "On nam ustreza. On je za nas pomemben igralec in klub ga ni pripravljen prodati za nobeno ceno."

David Luiz je s Chelsejem pred manj kot letom dni podpisal novo pogodbo, a kljub temu so se pojavljale govorice, da želi član brazilske reprezentance oditi v Barcelono. "Ne vem, ali je rekel kaj takega o odhodu. Lahko pa jaz povem, da zagotovo ne bo šel nikamor," je še dodal Mourinho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.