Še eno odmevno slovo od svetovnega pokala

Foto: Epa
Foto: Epa
Francoz je v karieri dobil devet tekem svetovnega pokala.
Oglej si celoten članek

Francoski alpski smučar Jean-Baptiste Grange, slalomski svetovni prvak 2011 in 2015, bo po letošnji sezoni sklenil športno pot, poroča avstrijska tiskovna agencija Apa.

"Po 17 letih v svetovnem pokalu je prišel čas, da končam to pomembno poglavje svojega življenja in smuči po sezoni postavim v kot," je na družbenih omrežjih sporočil Grange.

Alpsko smučanje Tekma prekinjena, vreme odneslo smuk

Zdaj že 36-letni Francoz je v karieri dobil devet tekem svetovnega pokala, a zadnjo pred desetimi leti v Schladmingu. Leta 2009 je osvojil tudi mali slalomski kristalni globus.

To je že drugo odmevno slovo v izbrani vrsti Francije letos. Januarja je športno pot končal tudi Julien Lizeroux.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.