Se je že začelo! Dončić samo debelo pogledal: "Kaj?!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski košarkarski zvezdnik je že na uvodni tekmi nove sezone prejel prvo tehnično napako.
Oglej si celoten članek

Sodniki v ligi NBA so znova pokazali svojo nepopustljivost do Luke Dončića, ki je bil na tekmi s Phoenix Suns že kaznovan s prvo tehnično napako v novi sezoni.

Sodniška odločitev je bila, milo rečeno, nenavadna, saj slovenski košarkar ni storil nič pretirano spornega, prav tako ni imel zlih namenov, tako da je bilo vse skupaj zanj eno veliko neprijetno presenečenje.

NBA Znova drama na dvoboju Dallasa in Phoenixa, odločil je zadnji met

Zgodilo se je proti koncu obračuna, ko je gostujoči trener Jason Kidd zahteval zadnjo minuto odmora. Dončić je žogo podal sodniku na drugi polovici igrišča, ta pa je ocenil, da je bila poteza Slovenca neprimerna in mu zato pripisal tehnično napako. 

Foto: Print Screen

"Želel sem podati žogo sodniku. Če bi dvignil roki, bi jo ujel. Ne vem. Nisem pričakoval tehnične napake, samo podal sem mu žogo," je po tekmi komentiral Dončić, ki je poskušal svojo plat zgodbe povedati že na parketu, vendar mu nihče od sodnikov ni želel prisluhniti.

Zaostritev spora Dončićeva mama s sinom na nož: "Izbrala je najagresivnejši način"

Zvezdnik Dallasa je bil v lanski sezoni eden najpogosteje kaznovanih košarkarjev v ligi. Skupno je zabeležil kar 17 tehničnih napak, dve pa sta bili naknadno razveljavljeni, tako da se je izognil prepovedi igranja na eni tekmi.

Pred začetkom priprav je 23-letnik obljubil, da bo letos drugače. "Moral bom imeti več nadzora nad samim seboj. S tem se v slabi luči ne kažem samo jaz, ampak celotna ekipa. Gledati moram na soigralce in biti boljši za njih," je dejal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.