Še pred tekmo priprli 98 navijačev

Foto: EPA
Foto: EPA
Veliki mestni derbi bolgarskega nogometa med CSKA-jem in Levskim so še pred tekmo zaznamovali navijaški izgredi.
Oglej si celoten članek

Iz bolgarskega notranjega ministrstva so sporočili, da je policija pred današnjim nogometnim dvobojem CSKA - Levski priprla kar 98 privržencev obeh moštev iz Sofije. Ti so se spopadli v različnih delih bolgarske prestolnice, pri preprečevanju neredov pa je bil ranjen tudi policaj.

Levski in CSKA sta najbolj priljubljena bolgarska kluba, njuni dvoboji pa vselej sodijo v kategorijo visokega varnostnega tveganja. Tako je bilo tudi pred današnjim obračunom, ko so varuhi reda in miru odvzeli prostost kar 98 privržencem obeh sofijskih nogometnih moštev, ki so bili oboroženi z noži in palicami.

Na njuni zadnji medsebojni tekmi pred tednom dni je policija pred in med tekmo odvzela prostost 46 nogometnim huliganom. Ta tekma se je končala z zmago CSKA z 1:0, glavni sodnik pa je na tem dvoboju pokazal kar šest rdečih kartonov, po tri na vsaki strani.

CSKA je trenutno na tretjem mestu v bolgarskem prvenstvu, za vodilnima Litexom in Ludogorcem zaostaja za sedem točk, medtem ko je Levski po nepopolnem 27. krogu na sedmem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.